ArtoGallery

ArtoGallery on pohjoismainen muotoilu- ja taidefoorumi, joka esittelee uusia kasvoja ja tuoreita ideoita koko Pohjolasta.

Tervetuloa tutustumaan galleriaan! Nähtävillä on mallistoni, maalauksia ja valokuvia. Jos sinulla on kysyttävää tai olet ostoaikeissa, niin yhteystietoni löytyvät TÄÄLTÄ.

Voit myös halutessasi tilata ArtoGallery Uutiskirjeen, joka kertoo ArtoGalleryn ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tilaa uutiskirje TÄÄLTÄ.

Tuore muotoilija, jos olet kiinnostunut liittymään mukaan ArtoGalleryn toimintaan, ota yhteyttä!

 

Muotoilijat

arto
Arto Mankinen

Perustin ArtoGallery-muotoilu- ja taidefoorumin, jotta tuoreet pohjoismaiset muotoilijat sekä taiteilijat voisivat tehdä osaamistaan näkyväksi.

Olen syntynyt Pohjois-Suomessa, Sotkamossa, vuonna 1971. Valmistuin ylioppilaaksi Lapinlahden kuvataidelukiosta vuonna 1991. Koko elämäni ajan olen harrastanut maalaamista ja valokuvausta. Pitkän matkan kuljettuani palasin juurilleni ja aloin kasvaa muotoilijaksi vuonna 2012. Ryhdyin työskentelemään ensimmäisen kodintekstiilimallistoni parissa vuonna 2013. Tällä hetkellä työskentelen freelance-muotoilijana, kuvataiteilijana sekä opiskelen tekstiilimuotoilua Metropolian ammattikorkeakoulussa.

Maalaan suuria akryylimaalauksia paperille. Maalaukseni toimivat päiväkirjan tavoin. Niiden avulla kerron asioita, joille ei löydy sanoja.

Valokuvaan paljon matkoillani ja linssin läpi hahmotan maailmaa tarkemmin. Kamera pysäyttää huomaamaan rakennuksia, yksityiskohtia, tapahtumia ja ihmisiä, joita muuten en näkisi.

Tekstiileissäni sisäinen maailma kohtaa ulkoisen. Muoto- ja värikieli ovat lähtöisin maalauksista ja valokuvista. Tekstiilien kautta sisäinen maailmani tulee näkyväksi myös muille.